Friday, June 17, 2011

# 14 Foto's met tekst.

Do you want my blog in English, or another language? You see a translater on the left side, click on the flag you want. The translation isn't very good but it's better than nothing right?'

Alweer bijna een week niet gepost. Ik weet het, ik moet echt vaker foto's maken.. Helaas had ik het deze week heel erg druk met toetsen en huiswerk dat nog op het laatste moment werd opgegeven. Maar goed, volgende week heb ik het gelukkig iets rustiger en aan het einde van die week heb ik mijn laatste les dag. Dan is het alweer VAKANTIE! Echt heerlijk. Ik had het eigenlijk niet verwacht, het is allemaal zo snel gegaan dit jaar. Ik heb nou ook niet zo'n zomer gevoel nu, ik hoop echt dat het nog wel wat lekkerder weer wordt. Ik wil naar het strand! haha. 

Deze foto’s heb ik net gemaakt in de tuin. Ik wilde eerst andere foto’s maken en zonder enige bedoeling richtte ik mijn camera op het gras. Later toen ik de foto bekeek besefte ik dat het best een leuk effect had. Toen heb ik wat tekstjes geschreven en ben weer naar buiten gegaan. (:

Zoals je kunt zien heb ik nu de link van mijn blog op mijn foto’s gezet. Dat heb ik gedaan omdat ik nu al een paar keer mijn foto’s ergens ben tegengekomen, zonder dat er was bij vermeld dat het mijn foto’s waren. Dat vond ik eigenlijk niet heel leuk, iedereen kan dan natuurlijk net doen of ze van hem/haar zijn. Ik vind dat het de foto niet mooier maakt, daarom deed ik het ook nooit. Maargoed, ik moet toch ook een beetje reclame maken. 
Liefs Jessica.


9 lovely comments:

Anonymous said...

Mooi!

Carina said...

Mooie fotos! Ik ben zelf ook helemaal fan van fotografie:)

En je hebt gelijk van je naam in de foto's ik ga het vanaf nu ook weer doen.. Jammer genoeg kom ik mijn foto's (vooral oude) nog veel tegen overal! Ik heb ook ontzettend veel avaters gemaakt.. altijd.. kom je ook altijd tegen, ergens een eer, maar soms ook vervelend ja!

Ik kom trouwens zker nog een keer terug!

Carina said...

Even nog in antwoord op jou comment! Thnks trouwens

heb net sinds woensdag een canon eos 1000D Met momenteel nog een 18-55 MM lens maar ben aan het sparen voor andere lensen!:) Trouwens ik ga je volgen hoop dat je terug doet!

x

Hafsa said...

thank you! your photography is amazing!

a dreamer. said...

ah, your photos are so nice and clean!

Curly said...

oh wauw!
die eerste is echt zoo mooi!
die 2e ook hoor ;)
liefs,

Eva * said...

very nice !

Alexandra said...

Dankjewel! Vind jouw foto's ook erg leuk. :)

frida vega s. said...

fint

Post a Comment

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.
Don't be afraid to leave a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...