Friday, June 24, 2011

# 12 Losse foto's.

Eindelijk het is vakantie. Gister had ik mijn laatste les dag en vandaag had ik een sportdag op het strand. Er was veel regen voorspelt en zou ook maar 16 graden worden. Op alle andere scholen werd het afgelast, maar nee wij moesten gewoon komen. Ik zat met een paar vriendinnen op de fiets naar het strand toe, toen we een hele donkere lucht zagen. Niet heel veel later begon het me toch te regenen. Binnen nog geen 5 minuten waren we helemaal doorweekt. Toen er ook nog onweer kwam zijn we maar ergens gaan schuilen. Uiteindelijk op het strand aan gekomen, was alles wel weer droog gelukkig. Verder hebben we er een leuke sportdag van gemaakt, haha. Heb jij ook al vakantie? Of moet je nog een weekje, of meer?


Door deze laatste drukke dagen heb ik eigenlijk helemaal geen tijd gehad voor mijn blog en ook niet om foto's te maken. 
Hebben jullie het al gezien, nog 2 volgers en dan heb ik er 100. aaaaaaaaaaaaaah.

Zoals jullie misschien wel eerder hebben gelezen hou ik heel erg van 'oude' dingen. Zoals ik hier dat hierboven heb geprobeerd. Een oude brief. Ik wilde deze foto's eigenlijk met het zonnetje maken, maar als ik zo naar het weer kijk blijft het voorlopig nog wel bewolkt.. 
Verder heb ik sinds kort tumblr, gewoon voor de inspiratie. Soms zal ik ook foto's van hier daar posten. Als je het leuk vind kun je me volgen. tumblr Heb je zelf ook tumbrl, dan mag je best de link neerzetten ik wil wat meer mensen volgen. (: 
Liefs Jessica.

5 lovely comments:

Carina said...

Mooie fotos, ziet er goed uit, ik hou er ook van als het wat ouder uit ziet, geeft wat meer sfeer enso:)

Ina said...

lovely blog!

Curly said...

mooie foto's! die 2e vind ik het mooist ;)
ik heb ook vakantie!!
liefs,

Ellen said...

Wauw, dit heeft iets sprookjes achtigs!

Ina said...

lovely blog!

Post a Comment

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.
Don't be afraid to leave a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...