Monday, June 13, 2011

# 11 Losse foto's.

Het is alweer een week geleden, nee meer dan een week geleden dat ik heb gepost. Sorry daarvoor, maar ik heb een goed excuus, nou ja dat denk ik haha. Ik ben deze week op kamp geweest met school. Een survival kamp in de Ardennen. Het was onwijs leuk, ik heb echt hele leuke dingen gedaan. Sommige activiteiten waren echt dood eng, maar goed ik heb het overleefd. Door die leuke maar dood vermoeiende week heb ik dus geen foto’s kunnen maken. Ik had wel een wegwerpcamera meegenomen, maar ik had het zo druk daar dat ik er eigenlijk geen tijd voor had. Wat ik wel jammer vind, want er waren echt prachtige plekjes.

Zoals ze net al las, ik heb een wegwerpcamera gekocht. Eindelijk. Echt ik keek er echt naar uit. Ik heb er nog niet heel veel mee gedaan, maar vandaag ben ik naar het strand geweest met mijn ouders en broertje en heb hem meegenomen. Er is echt een groot nadeel aan die cameraatjes, je kunt de foto’s niet gelijk bekijken. Je weet ook pas als ze ontwikkelt zijn of ze zijn gelukt. Maar goed, dan blijft het natuurlijk altijd een verassing. Als het resultaat goed is en het ontwikkelen goed gaat dan ben ik van plan vaker met wegwerpcamera’s te gaan werken. Dan zorg ik dat ik er altijd een bij me heb, om te voorkomen dat ik ergens sta en denk ‘hè, mooi plekje voor een foto.’ Het is natuurlijk geen goede kwaliteit, maar meestal vind ik dat veel mooier. Eigenlijk kun je het ook zien als een soort dagboekje. Vind je het een leuk idee?

Nu had ik eigenlijk nog een vraagje aan jullie, zoals jullie weten hou ik van tekstjes op foto’s. Nu zet ik mijn zinnen er altijd op met photoscape maar ik ben de lettertypes zat. Het zijn er ook niet echt heel veel. Weet jij nou een goed (gratis) programma waar je veel lettertypes op een foto kunt zetten, dan zou ik dat heel graag van je willen horen. Alvast bedankt. (:

Eigenlijk heb ik niet zo veel bij deze foto te vertellen. Het past niet helemaal bij de andere foto's die ik gemaakt heb, maar toch wilde ik hem posten. 


Liefs Jessica.

8 lovely comments:

Layla said...

hele mooie foto

KOKOKOI said...

wauw, onwijs mooie foto! sorry, maar ik weet geen gratis programma waar je lettertypes op foto's kan zetten. Zelf gebruik ik photoshop Elements en download ik de fonts van dafont.com :)

xx

Sanah said...

Wat een lief vogeltje! En ik heb ook een wegwerpcamera gekocht en er foto's meegemaakt. Morgen ga ik de ontwikkelde foto's ophalen. Vraag me af hoe ze eruit zien. Probeer trouwens eens www.picnik.com (:
& bedankt voor het volgen van mij blog! :D

Curly said...

wat een mooie foto!! echt een lief vogeltje!
liefs,

Curly said...

hoe heb je dat gedaan? vloog 'ie niet weg? XD
liefs,

Anonymous said...

Je kan je foto's bewerken met www.picnik.com zoals hier als staat. Heb je de foto van dat volgeltje ook gemaakt met die wegwerpcamera?

Jessica said...

Aan Anoniem, omdat ik je anders niet kan bereiken. Nee, dat vogeltje heb ik gewoon met mijn eigen camera gemaakt.

said...

Hee Jessica!
Ik gebruik daar altijd picasa voor om en letters op te typen :3
Dat vogeltje is echt zo cute ♥
Dat wegwerpcamera idee is echt leuk! Een foto dagboek :3
Het nadeel is wel dat je ze hier niet kunt plaatsen?!
xx Manouk

Post a Comment

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.
Don't be afraid to leave a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...