Saturday, June 4, 2011

# 13 Foto's met tekst.

Do you want my blog in English, or another language? You see a translater on the left side, click on the flag you want. The translation isn't very good but it's better than nothing right?


Het is echt heerlijk weer hier, eindelijk. Hier had ik echt zo lang op gewacht. Ik zit steeds lekker in de tuin in het zonnetje, soms is het wel wat te heet maar dan vlucht ik gewoon weer naar binnen. En jij, heb je ook zo genoten van de laatste paar dagen? 


Ik liep eigenlijk naar de sloot kant bij ons in de tuin om te kijken of er visjes zwommen. Ik ging op de rand van onze vlonder zitten en keek rustig naar een paar voorbij komende visjes. Toen ineens bedacht ik me dat het best wel een leuk plekje was voor een foto. Ik rende naar mijn kamer om de camera te pakken met alles erom heen en ben wat uit gaan proberen. Uiteindelijk is het deze foto geworden. Ik besloot dat er een zinnetje op moest, haha. Echt ik heb heel wat zinnetjes gezien voordat ik de perfecte had gevonden. Ik kon de juiste maar niet vinden, uiteindelijk ben ik op deze terecht gekomen. Dit zinnetje zit al een hele tijd in mijn hoofd, maar ik wist niet goed hoe ik hem moest op schrijven.

De tweede foto is van een boek die mijn moeder leest. Ze leest graag dikke boeken, haha. Eigenlijk heb ik hier niet zo heel veel mee gedaan, gewoon op het gras gelegd. Het zinnetje zag ik staan toen ik voor de andere foto aan het zoeken was en gelijk dacht ik hieraan. Ik hoop dat jullie het wat vinden. (:10 lovely comments:

Maaike said...

Supermooi, Jess! <33

Ampherity. said...

Die tweede foto is echt leuk!

Anonymous said...

dankje voor je reactie! ik vind het echt leuk dat je ze ook zelf maakt! ik haal ze zelf vooral van tumblr, ik volg je! kusjes www.xmarlonnn.blogspot.com / www.xmarlonnn.tumblr.com

Selina said...

leuke foto's ! had eerlijk gezegd niet verwacht dat je die met dat boek ook zelf had gemaakt... $

bedankt voor je reactie !

xx

Lijn said...

leukleukleuk ;)

confused said...

Beautiful Header and Photos ;)
Big LIKE!

Pierrot le Fou said...

beautiful pics :)

Anonymous said...

Waauw lovely blog. supermooi de foto's.

Curly said...

dankje, jij ook succes!
wauw mooie foto's ook! vooral die 1e!
liefs,

le garcon said...

so cute immages, great!!!

Post a Comment

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.
Don't be afraid to leave a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...