Monday, June 27, 2011

# 13 Losse foto's.

Do you want my blog in English, or another language? You see a translater on the left side, click on the flag you want. The translation isn't very good but it's better than nothing right?'
Eindelijk het is echt zomer weer. Hier had ik zo lang naar uitgekeken. Wat denk je, word ik ziek. Kou gevat op de sportdag. Heel leuk allemaal. Gelukkig gaat het nu alweer een stuk beter, ik heb alleen nog last van mijn keel. Al mijn vriendinnen zijn naar het strand. Ik vond dat ik beter nog maar een dagje daarmee kon wachten. Maar goed, ik kan me wel vermaken in de tuin en natuurlijk met mijn camera. (:

Hier twee totaal verschillende foto's, haha. De bovenste is een foto die ik eigenlijk al heel lang in mijn hoofd had. Ik weet niet of jullie het kunnen zien maar het is een envelop die ik 'oud' heb gemaakt. Nou ja, dat heb ik geprobeerd met wat aarde. Het mislukte steeds omdat de envelop overbelicht was en dat had ik steeds pas door als ik ze op de computer zetten. 


De tweede foto vond ik wel iets zomer's hebben.. (:


Liefs Jessica.

4 lovely comments:

Carina said...

Thnks voor je reacte, in antwoord op je vraag.. Je gaaat naar ontwerpen en dan moetje bij blogberichten op berken klikken en dan moet je het achtste puntje hebben bij opties!

je kan zelf kiezen wat je er neer wilt zetten zeg maar:)

MAar leuke fotos weer ik ga vanmiddag ook nog even bezig:)

xx

Imke said...

Supermooie foto's i love it!

Eva * said...

i'm a new follower! i love your photos xx

ManonvanderHave. said...

aww zo leuk die laatste!

Post a Comment

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.
Don't be afraid to leave a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...