Sunday, May 29, 2011

# 11 Foto met tekst.

Do you want my blog in English, or another language? You see a translater on the left side, click on the flag you want. The translation isn't very good but it's better than nothing right?
Vorige week ben ik met mijn moeder naar de duinen geweest, natuurlijk moest de camera mee, haha. De eerste foto is van een zweefvliegtuig die daar vlakbij opstijgen en landen. Er vlogen er best veel en ik vond het wel leuk om er een foto van te maken, later zag ik pas dat het zo was geworden en ik ben er blij mee. Het lijkt net of hij naar de zon vliegt, haha. Deze tekst vond ik toen ik hem vond al gelijk heel mooi. Ik vind het belangrijk om positief te denken, het maakt me vrolijk. 


Deze foto is van een paadje, zoals je zelf ook al ziet. Ik ben al een tijdje opzoek naar nieuwe lettertypes, of een programma waar je goed teksten op een foto kunt zetten. Dus als je iets weet, dan hoor ik dat graag haha. Maar goed, ik kon eigenlijk geen mooi lettertype vinden en besloot het zelf dus te schrijven. Ik vond het wel eens wat anders dan al die standaard lettertypes.. Liefs Jessica.

3 lovely comments:

Jet♥ said...

wat een super leuke foto!
Ik ga je volgen want je hebt een hele leuke blog!

laurahospes said...

origineel dat je het zelf geschreven hebt! je foto's hebben echt een super mooie sfeer!

xoxo
http://laurahospes.blogspot.com

The Cat Hag said...

Love your quotes! :)


xoxo,
Addie
The Cat Hag

Post a Comment

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.
Don't be afraid to leave a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...