Monday, November 26, 2012

Blog 2 jaar!

Wat gaat de tijd toch snel. Het is alweer twee jaar geleden dat ik mijn eerste 'echte' foto nam. Ik weet het nog precies. De bloem waarvan die foto was staat nog steeds in de tuin en op dit moment bloeit hij ook weer. Logisch want hij bloeit elk jaar rond deze tijd. Ik weet nog zo goed dat moment waarop ik de foto uploaden naar mijn computer en stom verbaasd keek naar het mooie resultaat. Dat had ik echt niet verwacht! De camera stond dan wel op de volle automatische stand, maar toch, ik was echt trots op mezelf dat ik die foto gemaakt had. Als ik nu sommige foto's terug kijk dan denk ik echt van hoe heb ik die nou mooi heb kunnen vinden. Niet dat ik ze nu heel lelijk vind ofzo, maar ze waren niet zoveel bijzonders. Omdat mijn blog ook alweer twee jaar bestaat vind ik het wel een leuk idee om een overzichtje te maken van alle foto's.

Deze foto's waren de eerste foto's waarvan ik zo verbaasd was dat ik ze gemaakt had. Natuurlijk kon ik het niet laten om hem dat ook steeds maar weer te bewerken. Aan de roze kleur is dan wel helemaal niets gedaan. Dat was al zo mooi roze.

Foto's van de eerste post. 


Hieronder heb ik een aantal foto's uitgekozen die ik allemaal heb gepost de afgelopen twee jaar. Ze staan allemaal op volgorde van oud naar nieuw.9 lovely comments:

Resy said...

Gefeliciteerd!
En wat een prachtige foto's heb je de afgelopen twee jaar gemaakt!

Kristel said...

Gefeliciteerd!
prachtige foto's allemaal, je ziet ook dat het steeds mooiere foto's worden :)
X'

Nicole said...

Gefeliciteerd met je tweejarig bestaan, een mooie mijlpaal! Heel leuk om de ontwikkeling in je foto's te zien, ik vind dat je echt hele mooie en bovendien originele foto's maakt. Originaliteit is belangrijk in het fotografievak, ik denk dat jij wel een eind komt! :)

Liefs!

Angelique said...

wauw gefeliciteerd met je blog! Op vele blogjaartjes er nog bij:-)

Chiara said...

Gefeliciteerd! En wat een prachtige foto's, i looove quotes en de jouwe vind ik heel erg mooi!

Anonymous said...

Nice! Keep up the good work! I love it!

Lonneke said...

Prachtige foto's! En gefeliciteerd natuurlijk! liefs.

doe je mee met mijn giveaway op fashionskills?

Anonymous said...

Wow, erg mooie foto's. Ik heb niet je hele blog bekeken, maar ik denk dat deze foto's een goed beeld geven van je fotografiekunsten! Blijf vooral doorgaan.

said...

Wat hou ik toch van jou foto's. Je hebt echt talent hoor! Keep going!

Post a Comment

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.
Don't be afraid to leave a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...