Tuesday, December 13, 2011

# 31 Losse foto's.

Ik vroeg jullie een tijdje geleden wat jullie leuker vonden. Alleen foto's, foto's met tekstjes erop, beide foto's met een verhaaltje erbij. En eigenlijk wilden jullie allemaal een verhaaltje bij de foto's. Ik heb het geprobeerd, maar heel vaak weet ik gewoon niet wat ik moet vertellen.. Hoe ik de foto gemaakt heb? Hoe ik op het idee kwam? Eigenlijk is dat altijd wel het zelfde.. Een beetje saai vind ik mijn verhaaltjes erbij. Zoals deze het verhaaltje wat hieronder bij 'hoort'.

Deze foto's heb ik een tijdje geleden gemaakt. Weer handen zoals je kunt zien. Waarom ik ze gemaakt heb weet ik niet meer, wat het idee hierachter zit ook niet. Ik lakte mijn nagels, pakte mijn camera en maakte foto's. Een heel spannend en mooi verhaal zit er niet achter. Dus ik denk dat ik het niet meer doe, gewoon alleen de foto's en als er dan een keer een leuk verhaal achter de foto zit dan zal ik het er met plezier bij schrijven. (:Ik wilde jullie nog even zeggen dat ik heel gelukkig word van al jullie lieve reactie's. Echt ik zit bij elke nieuwe reactie met een glimlach op mijn gezicht. Heel erg bedankt! (:

Liefs Jessica.

9 lovely comments:

Resy said...

Weer erg mooie foto's!
En dat is idd wel handiger alleen een verhaal als dat er ook achter zit, want niet achter elke foto hoeft perse een verhaal te zitten ;)

Anonymous said...

mooie foto. je inspireerd me altijd.

Curly said...

ik vind die bovenste zoo mooi!
liefs,
oh: je hoeft niet bij alles een verhaal te vertellen, als er niks achter zit hoor ;) alleen foto's vind ik al leuk genoeg :)

Mirjam said...

Dat is nou het mooie van bloggen, het is jouw blog en je mag lekker doen wat je zelf leuk vind!
Je foto's zijn prachtig en sprekend, dus zonder verhaal ook al prima.

Didi said...

Je foto's zijn echt mooi! Die tekstjes maken het ook echt af!

Jet♥ said...

echt super mooi!

naomi. said...

Wauw, hele mooie foto's!

ownyourstyle said...

Die eerste foto vind ik erg leuk! Goed gelukt.

elinne said...

wauw je hebt echt veel mooie foto's op je blog :)
xxx

Post a Comment

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.
Don't be afraid to leave a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...