Sunday, September 11, 2011

# 18 Losse foto's.

De windMeestal heb ik een hekel aan de wind; je haren waaien in je gezicht, het is vreselijk vermoeiend om tegen de wind in te fietsen en het maakt het buiten vaak koud. Ik woon dicht bij zee, waardoor het hier heel vaak waait.  En eigenlijk wilde ik eens iets doen met die wind. Een hele tijd heb ik lopen denken wat ik nou wilde. Vanochtend schoot het me ineens te binnen, iets met een sjaal. 

Ik pakte mijn statief, camera en een sjaal en ging naar buiten. Nadat ik een aantal plekjes in de tuin had uitgeprobeerd, had ik de juiste gevonden. Toen ik een aantal foto's had gemaakt, kwam ik er achter dat het echt heel moeilijk was om met de zelfontspanner deze foto's te maken. Dat komt omdat ik niet weet wanneer de wind komt. Maar uiteindelijk heb ik maar gewoon steeds gehoopt dat de wind kwam. En natuurlijk wat niet heel verassend is hier in Nederland, het ging regenen. haha, ik heb maar 10 foto's gemaakt maar toch vond ik wel dat ze gelukt waren. Omdat ik niet kan wachten met het posten. Ik ben veelte nieuwsgierig naar jullie reactie's. Ik denk dat er later nog wel wat meer foto's met de wind komen. Misschien kan ik er wel een soort project van maken. Zouden jullie dat leuk vinden?Liefs, Jessica.

10 lovely comments:

Lijn said...

wauw! hier is je eerste reactie! ik vind vooral de tweede erg mooi, en met wind kan je echt geweldige foto's maken, dus ik zeg ja :)

Berrie said...

super mooie foto's <3
en een super leuke blog !
zullen we elkaar gaan volgen?
ik volg je al !
xxx


www.lifeofberrie.blogspot.com

sarah said...

love the 2nd picture!

Minke said...

Wauw supermooie foto's & je header trouwens ook!
Ik houd nu al van je blog haha.
Dankje voor je reactie,

Rixt said...

dankjewel voor je lieve reactie, jouw blog is ook super! Ik vind vooral de tweede foto echt heel goed gelukt! Ik volg je terug (:
liefs

Nina J. said...

Wow, hele mooie post.
Ik volg je nu.

ninajj.blogspot.com

Curly said...

wow, echt gaaf! vooral die 2e :)
liefs,

Stiene S. said...

Heel mooie foto's!! x

Anonymous said...

Mooie foto's!

Caro said...

wonderful pictures :))

Post a Comment

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.
Don't be afraid to leave a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...