Wednesday, June 29, 2011

# 15 Foto's met tekst.

Alweer een post, haha. Het is vakantie en ik ben nu heel veel bezig met foto's. Vandaar dat er elke keer een nieuwe post is. 


Gister zat ik wat rond te kijken op wat blogs en toen kwam ik een bewerkingsprogramma op internet tegen. pixlr.com. Ik hou niet heel erg van bewerken, je kunt zo veel doen. Op gegeven moment weet ik echt niet meer wat mooi is en niet. Maar op deze site kun je heel gemakkelijk de foto oud maken. De effecten die je kunt krijgen met een wegwerpcamera kun je daar gewoon op elke foto zetten. Heel handig dus. Deze foto heb ik een hele tijd geleden in Duitsland gemaakt. We waren daar op vakantie en maakte een wandelingetje. Het is een hele simpele foto, hij is ook niet gemaakt met de gedachte dat het een foto voor op mijn blog zou worden. Ik heb er een van de effecten op gezet en ik vind het nu wel wat hebben.

Liefs Jessica.

6 lovely comments:

Elle said...

Het effect past echt heel mooi op deze foto en de tekst staat er precies goed op, heel mooi.

Veronique said...

Supermooi, al die kleuren! Ik vind bewerken wel leuk om te doen, ik doe het altijd subtiel, maar ik moet toegeven dat jouw foto er fantastisch uitziet! Het ziet er super uit, moet je vaker doen! :)

Carina said...

Super mooi! en ook mooi effect :)

Mikko Tyllinen said...

Magical atmosphere! beautiful!

Nikki said...

Leuke foto! Ik ken het gevoel dat je te veel keuzen hebt bij het editen! vreselijk vervelend, en zo kan je bezig blijven! bedankt voor het delen van de link naar pixlr :) x

Anonymous said...

Mooii meiss

Post a Comment

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.
Don't be afraid to leave a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...