Sunday, March 18, 2012

Thema: Home.

Home
Klik op de foto voor betere kwaliteit. 
Van de week belde mijn oma op om te zeggen dat ze een vogelnestje had gevonden. Ze zei dat hij er nog heel mooi uitzag en dat ze er gelijk aan mij dacht voor een foto. Ze zou hem zaterdag meenemen. Want gister (zaterdag) was ik jarig en kwamen ze op bezoek. Er was toen allemaal visite in huis dus kon ik nog geen foto’s maken, maar vandaag (zondag) kon dat wel. Eerst heb ik heerlijk uitgeslapen en daarna ben ik naar buiten gegaan. 
Er kwamen nog heel leuk 2 eenden kijken. Na ze 3 keer weggejaagd te hebben heb ik ze maar laten zitten. Haha, het leek echt net of ze zaten te kijken naar wat ik allemaal aan het doen was. 


En ja er zit weer een zwart wit foto bij. Ik vind zwart wit foto’s zo mooi. Ze geven net dat extra gevoel in een foto. Dit keer heb ik er toch ook de foto in kleur er bij gedaan. Het vogelnestje zelf heeft namelijk veel verschillende kleuren. Ik vind het zo knap hoe zo’n klein vogeltje zo’n nestje in elkaar kan zetten en omdat het een soort huisje was voor vogeltjes heb ik besloten dat het een foto word voor het thema home. 9 lovely comments:

Lonneke said...

wat leuk :D
x

Isabelle said...

De eerste is heel mooi!

Nadiye Meral said...

Dat is leuk van je oma om meteen aan jou te denken! Ik ben het met je eens over zwartwit fotos, op de een of andere manier is het toch classy om 'm monochrome te doen. Leuke post! Xx

Ellen said...

Leuke foto's! Zwart wit is vaak ook erg mooi, klopt! :)

*Daniëlle said...

Wauw wat een mooie fotos heb je er van gemaakt!

Resy said...

Het zijn echt mooie foto's!

Pascalle said...

Wat mooi!! Bijzonder ook! Ik vind vooral de zwart wit foto mooi! En ben het met je eens hoe mooi zwart wit foto's kunnen zijn (:
En thanks voor als je positieve leuke reacties steeds op blog, ik zeg niet elke keer bedankt maar waardeer het wel heel erg :)
Jouw blog is ook zo leuk om te volgen :)

Marrit said...

Prachtige foto's!

Aquamarine said...

Wat leuk !
Echt knap gemaakt z'n nest.
xoxo

Post a Comment

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.
Don't be afraid to leave a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...