Wednesday, November 23, 2011

Happy birthday!

Mijn blog is precies een jaar geleden gemaakt! Het is echt voorbij gevlogen zeg! Nu mijn blog een jaar is betekend het ook dat ik ongeveer nu een jaar foto's maak. Haha, ik moet soms echt lachen om de foto's die ik toen maakte, best anders dan dat ze nu zijn. Toen waren ze ook nog echt op de automatische stand gemaakt. Nu probeer ik altijd van alles uit. Haha, maar goed, een jaartje al weer. Ik kan me echt nog heel goed herinneren toen ik hem maakte en tot nu ben ik zo zo zooooo blij dat ik het gedaan heb. Mijn blog maakt me altijd zo vrolijk, al die leuke reactie's en al die volgers. Zoveel had ik echt, maar dan ook echt niet verwacht. Zit nu gewoon alweer bijna op de 200 als ik de volgers van bloglovin' mee tel. Zonder jullie was ik denk allang gestopt! 
Heel erg bedankt aan jullie allemaal!


Zou je alsje-alsje-alsjeblieft op me willen stemmen?
Dan heb ik nog een mededeling. Ik doe mee aan een foto wedstrijd.Hij duurt nog maar 3 dagen maar ach, niet geschoten is altijd mis toch? Ik zou jullie willen vragen of jullie alsjeblieft op mij willen stemmen. Het is de foto van de mist van de post hieronder! (:
klik hier om te stemmen
Alvast heel erg bedankt. 


PROMOTE JE BLOG!
Weetje wat, om wat terug te doen. Mag je mag je van mij voor een keer je blog promoten! Laat een reactie achter met een leuk promotie berichtje waarover je blog gaat en wat je ermee doet. Misschien krijg je er wel nieuwe volgers bij. 


Liefs Jessica.

8 lovely comments:

Likesandloves.com said...

Hartstikke gefeliciteerd met de bday van je blog! Time sure flies! Ik heb gestemd btw! Mooie (mist) foto!

Nina said...

Gefeliciteeerd!
www.ninajosephine.com

Resy said...

Gefeliciteerd met een jaar lang je blog!!

www.whisperedmemories.blogspot.com :)

Patricia Catsburg said...

gefeliciteerd

Sander said...

Gefeliciteerd! :)

ownyourstyle said...

Proficiat!
Wij hebben ook wat te vieren, Saloua is immers jarig!


Hier onze blog trouwens, leuk van je dat we een beetje mogen 'spammen'

http://ownyourstylenow.blogspot.com/
Wij zijn Saloua en Melissa, twee hartsvriendinnen. We zijn levensgenieters, en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Met deze blog willen we jullie wat meegeven van onze fashion, beauty en lifestyle. Met onze verschillende stijlen laten we jullie zien dat iedereen zijn eigen weg (met passie) moet volgen. En wij hopen dat ook jullie dat eigen, unieke pad met trots volgen. No matter what.

Yvonne said...

Te laat maar alsnog gefeliciteerd!

http://fellinlovewithapicture.blogspot.com/

Hanna said...

Gefeliciteerd!
Op mijn blog vind je reviews, verhalen uit mijn leven, inspiratie, fashion&beauty en vooral heel veel lifestyle. neem eens een kijkje (: www.sweet-strawberrytea.blogspot.com
xxx

Post a Comment

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.
Don't be afraid to leave a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...