Thursday, May 19, 2011

# 9 Losse foto's.

Do you want my blog in English, or another language? You see a translater on the left side, click on the flag you want. The translation isn't very good but it's better than nothing right?

In de zomer van 2010 ben ik samen met mijn ouders en broertje op vakantie geweest naar Amerika. Met de camper, 3 weken rondtrekken. Ik heb heel erg veel gezien zoals, San Fransisco, Las Vegas, Hollywood, Grand Canyon, Utah, Route 66 en nog veel meer. Toen was ik nog niet heel erg veel bezig met fotografie. We hadden hadden de spiegelrefelx nog maar net en ik had de oude, gewone Canon PowerShot A710 IS.  We hebben heel heel heel veel foto's gemaakt en eigenlijk wilde ik ze met jullie delen. De mooiste dan, haha. Ik heb deze foto's niet allemaal zelf gemaakt.

Deze foto is gemaakt door mijn moeder, we kwamen na een lange rit aan bij een dorpje waar we gingen eten in een restaurant. Toen we terug liepen naar de camper kwamen we langs dit strandje en de zon ging langzaam onder.


Deze foto heb ik wel gemaakt, we gingen walvissen spotten op en boot. Het was super mooi om te zijn, ze zijn zo ontzettend groot! Er waren twee walvissen die steeds rond onze boot zwommen en telkens om hoog kwamen.  Steeds spoten ze ook water naar buiten en dat stonk.  haha, het stonk echt vreselijk naar verrotte vis.  Het was nog best moeilijk om foto's te maken omdat de boot heel erg heen en weer schommelde. Dit is dus een van die vele foto's..


Liefs Jessica.

2 lovely comments:

Nikki said...

Wow echt vet dat je die walvis erop hebt gekregen! Nice:D

Nikki said...

Thnx! Jij hebt ook al veel mooie foto's! Mooi licht op die eerste!

Post a Comment

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.
Don't be afraid to leave a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...