Saturday, April 30, 2011

# 8 Foto met tekst.

Sorry, dat het zo lang duurde. Ik had het deze paar weken nogal druk met andere dingen, waardoor ik eigenlijk geen tijd had om foto's te maken. Eerlijk gezegd had ik ook geen inspiratie. Ik weet niet waarom, het was echt heerlijk weer. Maar goed, de inspiratie is weer terug en deze week heb ik een week vakantie. Dus ik hoop dat er heel veel mooie foto's komen, haha. 


48 VOLGERS! Jeetje ik schrok me rot. Eer-gister toen ik mijn internet opstarten en op mijn blog keek zag ik ineens dat ik 2 volgers erbij had. Echt ik ben zo blij met jullie hè haha. Vandaag nam ik heel snel een kijkje en zag ik dat ik 48 volgers had, nog eentje erbij dus. Nu ik er 48 volgers heb, kan ik best een beetje reclame maken voor mijn broertje's blog. "Het leven als een jonge coureur." Hij kart sinds een tijdje en zijn kart nummer is 48, vandaar ik dacht laat ik het even post. Hij verteld daar hoe hij de wedstrijden meemaakt en hoe alles verloopt. Nou ja, neem zelf maar een kijkje!Deze foto is eigenlijk al een heel tijdje geleden gemaakt, maar omdat ik zo'n lange tijd geen 
foto's meer gemaakt heb en ik wilde er een voor jullie posten heb ik mijn bestanden nog eens goed door gespit en dit is dus de uitkomst. haha. Liefs Jessica. 


ps, Ik heb een vraagje aan jullie. Wat vinden jullie het leukst om te zien op mijn blog? Alleen foto's? Foto's met tekst? Elke keer een leuk (?!) verhaaltje erbij. Of zelf een leuk idee? Alvast bedankt!

6 lovely comments:

Isabella (tinkerbella.blogg.se) said...

Oh loooove sunsets! ♥
reply; Thanks (:

Katherine said...

I just want to tell you, that I like your photos very much. Of course I like the netherlands, too, that's why I'm learning speaking the language. If you are interested in my photos. I follow you on bloglovin now :)

Best wishes,
Kath

Anonymous said...

Ik vind foto's met tekst wel het leukst,
Maar met verhaaltje of zo er bij is ook leuk.
Of hoe je aan het idee kwam van de foto of tekst ?

Kirsten said...

Toch wel foto's met tekst of een verhaaltje,
Of zoals @anoniem al zei hoe kwam je op het idee??!

Anonymous said...

mooie foto!

bij de action heb je van die blokken met papiertjes met printen erop, - vintage - heten ze. Daar had ik de letters van uitgeknipt en op een wit vel papier gelegd. Op de computer gezet en toen met photofiltre de zijkanten helemaal wit gemaakt = voila (:

KOKOKOI said...

hi naamgenote! ^^
Ik vind je foto's met tekst echt heel erg mooi :)

Post a Comment

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.
Don't be afraid to leave a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...